Reka Rekaan Anda Sendiri dengan Custom.my

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Semua orang boleh buat sendiri, tapi bab reka bentuk yang anda mahukan belum tentu lagi anda boleh buat sendiri. Lagi-lagi untuk hari perkahwinan anda atau majlis hari jadi anak-anak kesayangan. Semua kena berkejar masa.

Anda tak perlu risau, Custom.my boleh bantu anda.

Custom.my menyediakan produk-produk yang menarik mengikut kehendak anda. Nak buat design sendiri boleh, nak design sedia ada pun boleh. Dengan beberapa langkah yang anda boleh ikut, bayar dan tunggu je barang sampai di rumah.

Rekaan yang mereka boleh buat adalah seperti Jersey Sublimation, Bag & Pouch, Print Fabric, T-Shirt & Polo, Sticker/Marketing Material, Home Decoration.


Kenapa pilih Custom.My :

1) Mencetak lebih 200 jenis produk
Terdapat lebih 200 jenis produk yang ditawarkan di custom.my. Ye, kalau ikutkan yeop boleh buat baju sendiri je. Rupanya lebih banyak jenis produk yang disediakan untuk kita semua. Sebab tu ramai beli di Custom.my. Nak buat baju sendiri, mug, cawan dengan karpet pun boleh. Tiada masalah.

2) Nak buat satu pun boleh, sebab tiada minimum order

Nak buat satu? Tiada masalah sangat. Custom.my boleh je buat minimum satu helai atau barang yang anda nak buat. Ada sesetengah kedai tolak je sebab dorang fikirkan kos belanja yang tinggi kalau ambil satu je. Tapi Custom.my tiada masalah sangat. Kalau nak buat banyak-banyak pun takde masalah apa-apa. Mereka terima dengan hati terbuka.

3) Servis Yang Pantas

Kalau nak buat tempahan pada minit terakhir, Custom.my boleh saja. Mereka akan uruskan pembuatan dan penghantaran secepat mungkin mengikut tempahan yang anda buat.

Selain itu, servis yang mereka sediakan seperti Sportswear, Mens Fashion, Accessories, Jacket & Hoodie, Kids & Baby Accessories, Women Fashion.


Mereka juga menyediakan cetakan yang berfokus kepada sukan seperti Pakaian untuk Futsal, Basketball & Topi.


Kenapa Custom.my dipercayai?

Kebanyakannya syarikat-syarikat dan universiti-universiti tempatan mengambil tempahan dari Custom.my. Antaranya adalah :
  1. Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  2. Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  3. Universiti Selangor (UNISEL)
  4. Universti Teknologi Mara (uiTM)
  5. Kolej PolyTech Mara (KPTM)
  6. Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN)
  7. iFlix
  8. CIMB Foundation
  9. Movie Animation Park Studio (MAPS)
  10. Thunder Print
Yeop rasakan yeop memang nak buat tempahan kepada mereka. Bukan apa, senang nak tempah atas talian, bayar online dan tunggu je barang sampai ke rumah. Tak payah pening-pening nak pergi kedai mereka yang memerlukan belanja yang besar untuk beli sehelai baju je.

Untuk tempahan atau pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi mereka.

Alamat:

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA 
LAT LONG :4.661083, 101.067278

Dibuka pada:

Isnin- Jumaat 9:00 AM - 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Whatsapp: 013-484 5800
Telefon Bimbit: 013-484 5800

Ulasan

  1. woww torbaekk! macam macam ada rekaan yang boleh direka sendiri! :D

    BalasPadam
  2. Bestnya boleh buat customade gini. Untung kalau tempahan banyak.

    BalasPadam

Catat Ulasan