Aplikasi Telco Yoodo Jimat Poket Anda

Men's Formula Biotropics Untuk Tubuh Badan Lelaki Yang SihatAssalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sebagai lelaki, kita sering menghadapi situasi yang amat meletihkan, tidak kira bekerja pada waktu siang atau malam atau bekerja tanpa henti.

Ada yang memandu lori kontena yang memerlukan penghantaran segera, pengawal keselamatan yang bekerja 24 jam ikut shif, ada juga mereka yang bekerja di pejabat tapi tak bergerak atau berehat tanpa henti sehingga waktu malam. Tugas sebagai ketua keluarga apatah, lagi memenatkan.

Orang nampak je kita sihat, tapi tubuh badan kita makin penat bekerja tanpa henti, apatah lagi melayan kehendak isteri.

Men's Formula Biotropics

Bila yeop terjumpa dengan ubat tersebut, yeop ingin mencubanya. Nama ubatnya adalah Men's Formula Biotropics.

Diformulasi dengan teknologi Physta® Tongkat Ali dan 6 herba lain – seperti Tongkat Ali, Devil's Thorn, Horny Goat, Maca Root, Cordyceps dan Ginseng sebenarnya bagus untuk meremajakan kembali kesihatan dan tenaga harian anda.

Ia diuji secara klinikal dan dipilih dari seluruh dunia, sebenarnya terbukti untuk memulihkan tubuh badan anda yang lemah disebabkan bekerja seharian dan kesihatan seksual anda.
Physta® adalah teknologi premium penghasilan ekstrak akar Tongkat Ali yang mudah larut, formulasi ini dipatenkan untuk mendapatkan komponen bioaktif yang sempurna. 
Men's Formula Biotropics juga sesuai untuk anda yang inginkan kesihatan yang baik dan anda yang bekerja tanpa henti, kiranya ubat ini tidak hanya untuk anda yang berkahwin sahaja.


Men's Formula Biotropics disahkan oleh KKM, JAKIM dan US FDA

Jika anda ragu dengan ubat Men's Formula Biotropics, jangan risau. Ia telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (klik untuk lihat) dengan nombor pendaftaran MAL160200127TSelain itu, ia mempunyai sijil HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) (klik untuk lihat) dengan nombor persijilan JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009


Dan, ia disahkan selamat & berkesan oleh USFDA – International Food & Drug Administration dengan satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh USFDA – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal. (Klik untuk lihat). Nombor pendaftaran FDA adalah 17398346178


Untuk maklumat lanjut atau pembelian, sila layari www.mens-formula.com atau WhatsApp ke nombor +6010-334 3522. Dijamin penghantaran pantas, perbungkusan ekstra privasi dan jaminan 100% pulangan wang jika barangan tidak sampai ke rumah.

Cepat, beli sekarang!

Ulasan

  1. Wow.. Terbaik.
    Ada ekstrak asli Cordyceps rupanya..

    Memang bagus utk tenaga ni👍

    BalasPadam

Catat Komen