Reka Rekaan Anda Sendiri dengan Custom.my

Momentum Internet Lancar Roket Pemasaran Momentum 2019 - Nak Tarik Pelanggan


Baru-baru ini, Momentum Internet Sdn. Bhd melancarkan Program Roket Pemasaran Momentum (RPM) 2019 - Nak Tarik Pelanggan

CEO Momentum Internet, Najib Assadok merasmikannya di Holiday Villa Subang Jaya pada hari Khamis (23 Mei 2019).

Najib Assadok adalah Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Momentum Internet Sdn. Bhd. selain seorang Usahawan Internet sejak 2009, trainer dan penceramah, penulis buku motivasi dan pemasaran Roket E-Mel, Roket Bisnes, Momentum Bisnes, Roket Pemasaran Momentum dan 4 Turbo Copywriting serta berpengalaman dalam dunia jualan sejak 2005.

Beliau bakal membantu lebih 50,000 usahawan yang bakal hadir di empat tempat di seluruh Malaysia, dengan tujuan membantu usahawan memahami strategi bagaimana memasarkan produk atau perkhidmatan mereka secara atas talian, menarik ramai pelanggan dan meningkatkan jualan.

Menurutnya, pemilihan angka 50,000 bersempena dengan ulang tahun ke-5 Momentum Internet Sdn. Bhd. pada tahun ini. Momentum Internet mempunyai misi membantu seramai 50,000 usahawan di Malaysia untuk menbina bisnes dan menaikkan jualan mereka melalui siri kelas RPM yang ditawarkan hanya serendah RM1.00

Anda boleh mendaftarkan diri di laman web www.NakTarikPelanggan.com mulai sekarang. Terhad 1000 orang terawal sahaja yang mendaftar.


Ulasan