Aplikasi Telco Yoodo Jimat Poket Anda

Pembersih Wajah Dashing dan MCFC Untuk Lelaki

Key Visual- Dashing Facial cleansers with MCFC players

Jenama penjagaan diri untuk lelaki No. 1 Malaysia, DASHING telah bekerjasama dengan kelab bola sepak Manchester City, kelab yang paling pesat berkembang dalam pasukan Liga Premier untuk mencipta beberapa produk yang menakjubkan dan pengalaman untuk semua peminat sukan di Malaysia. DASHING adalah di antara produk dari EDT, deodoran dan badan pancuran mandian untuk pembersih wajah, rambut gel talkum. Selepas pelancaran rangkaian Dashing dan kelab bola sepak Manchester City EDTs Edisi terhad dan deodoran, Dashing semua disetkan untuk merevolusi penjagaan kulit untuk lelaki Malaysia.

Dandanan, kebersihan diri dan keinginan untuk melihat salah satu terbaik, lelaki hari ini adalah sebagai komited sebagai wanita. Ia mengatasi kepercayaan yang aktif, lelaki 'macho' tidak peduli tentang penampilan mereka, realitinya adalah berbeza sama sekali. Tokoh ini adalah lagenda dalam arena sukan yang mempunyai gaya kenyataan mereka sendiri dan menjaga penampilan mereka seperti Sergio Aguero, Vincent Kompany, Samir Nasri dan David Silva.

DASHING adalah bangga untuk mengumumkan rangkaian baru pembersih wajah yang diilhamkan dan disahkan oleh kelab bola sepak Manchester City. Pembersih ini telah dicipta khas untuk kulit Asia dan iklim. Bahan-bahan yang dipilih dengan teliti untuk memerangi isu kulit bersama lelaki dan manakala pelbagai pembersih kukuh dalam tindakan, mereka adalah lembut pada kulit.

Terdiri daripada lima produk, masing-masing direka untuk memerangi isu kulit paling biasa yang dihadapi oleh kaum lelaki dengan gaya hidup aktif.

ICY-FRESH

ICY FRESH: Dashing Icy Fresh mengandungi ais glasier air untuk kesegaran serta-merta dan penghidratan kulit. Ia memberikan kesegaran berpanjangan dan sensasi penyejukan pada kulit dengan serta-merta mengurangkan haba yang melampau. Mengatasi kekeringan dan menendang sejuk seperti David Silva.

OIL-CLEAR

OIL CLEAR: Dashing Oil Clear dirumus dengan ramuan rahsia Bamboo Charcoal yang menghilangkan kotoran lebihan minyak daripada kulit memberi minyak tempoh percubaan serta-merta. Membina pertahanan yang kuat terhadap minyak seperti midfield defender, Vincent Kompany.

EXTRA-WHITE

EXTRA WHITE: Skor kulit putih yang menarik dan amat mengagumkan seperti Samir Nasri. Dirumus dengan tumbuh-tumbuhan Alpine Swiss, DASHING EXTRA WHITE memberikan anda lebih ringan, warna-warna cerah walaupun kulit. Ia juga penampilan UV induced tompok-tompok hitam.

ACNE-FREE

ACNE FREE: 'Tiada siapa yang tahu bagaimana untuk menangani skor yang lebih baik daripada Sergio Aguero!' Memulakan jerawat dengan DASHING ACNE FREE dirumus khas dengan tanah liat zink untuk memerangi jerawat menyebabkan bakteria. Ia juga menggalakkan kulit licin dan sihat, skor jelas kulit dalam masa yang singkat!

WHITENING-SCRUB

WHITENING SCRUB: Siapa kata lelaki tidak mempunyai kulit yang sempurna? DASHING WHITENING SCRUB dirumus dengan Sea Salt yang mendalam membersihkan exfoliates memberikan ton kulit walaupun satu. Ia membantu untuk memudahkan liang, menghilangkan kekotoran dan bintik hitam. Mari kita skor jalanmu kulit yang sempurna seperti Kevin De Bruyne!

Pembersih wajah DASHING disediakan dengan berat 100g bagi RM10.90 dan 50g bagi RM6.90. Jadi, jom pergi meneroka gaya hidup aktif anda tanpa perlu bimbang tentang isu-isu kulit anda; DASHING akan menjaga ia.

Untuk menambah kegembiraan anda, Dashing juga menjalankan pertandingan dan akan memberikan peluang kepada 11 Pemenang bertuah untuk pergi pada 6 hari 5 malam dibayar sepenuhnya perjalanan ke Manchester, UK. Perjalanan ini akan merangkumi kem latihan 3 hari bertempat di bandar bola sepak Akademi dengan jurulatih Akademi, peluang untuk mendekati pemain pasukan 1, lawatan Etihad Stadium dan tidak lupa juga VIP tiket untuk menonton secara langsung perlawanan antara Manchester City FC dan Manchester United pada 19 Mac 2016.

dashing-mcfc

Ia adalah satu pertandingan berdasarkan SMS yang mudah dan semua orang perlu lakukan adalah untuk membeli sebarang produk Dashing atau Elite dan menghantar SMS mudah untuk menyertai peraduan yang berakhir pada 31 Disember 2015.

Mengenai WIPRO UNZA

  • Sejak tahun 1980, Kumpulan WIPRO UNZA  telah berjaya membina portfolio pelbagai jenama untuk penjagaan diri dan produk kegunaan rumah pasaran Asia. Beribu pejabat di Singapura, Kumpulan mengeluar dan memasarkan jenama terkemuka di seluruh 50 wilayah dalam Asia Tenggara, China dan seterusnya.

  • WIPRO UNZA mempunyai portfolio 24 jenama dengan jenama mengenalpasti fokus 6 jenama. WIPRO UNZA jenama utama termasuk ENCHANTEUR, SAFI, EVERSOFT, DASHING, CARRIE, ROMANO dan VITALIS dalam pasaran produk-produk penjagaan diri dan semangat dan MAXKLEEN di pasaran produk kegunaan rumah.

  • Produk-produk WIPRO UNZA banyak menikmati kedudukan kepimpinan pasaran disebabkan oleh hakikat bahawa jenama yang khusus direka dan dicipta dengan pengguna Asia.


Penafian: Advertorial dari DASHING MALAYSIA

Ulasan