Aplikasi Telco Yoodo Jimat Poket Anda

Meja Laptop Ke Mana Saja

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Standing-Desk

Syarikat Refold yang berpusat di New Zealand ialah satu lagi syarikat yang ingin mencuba mengubah cara kerja. Dengan nilai $250 sahaja untuk meja berdiri dengan foldable, mudah alih dan boleh diguna semula — dan yang ketara ia diperbuat daripada kadbod. (Model-model lain, yang lazimnya diperbuat dari keluli dan kayu, boleh melebihi $1,000.)

desk-variations

Anda memasang meja dengan lipatnya dan mengunci ia ke dalam tempat melalui slot dalam kadbod, iaitu 0.2 inci tebal. Meja boleh memegang sehingga 187 pound dan boleh dibiarkan dengan anggaran satu hingga tiga tahun, bergantung pada berapa anda gunanya, menurut mereka. Yang kecil itu ialah 3.28 kaki tinggi; bahantara ialah 3.45 kaki; yang besar itu ialah 3.61 kaki.

Mengangkut meja anda atau menyimpannya, hanya melipat ia ke dalam satu beg bimbit — di secara kasar 14 pound, ia ringan untuk sebuah meja. Sebagai satu beg bimbit, dimensinya ialah 43 x 26 x 3.3 inci.

giphy

Anda juga boleh menggayakan meja anda mengikut kehendak anda, seperti di bawah ini.

painted-desk

Setahu yeop, ia mula dijual di United Kingdom atau anda boleh beli secara talian dengan harga $250 dan aksesorinya seperti Waterproof Top ($300) dan beli berasingan dengan harga $90.

Jika anda ingin jimat ruang rumah atau pejabat anda, Refold ini sesuai sangat.

Sumber: Mashable.com

 

Ulasan

  1. Macam kotak bila tengok. kalo kotak memang tak tahanla.

    BalasPadam

Catat Komen