Kisah Buku

Sebulan Selepas Sepetang Bersama Blogger 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

IMG_20140308_084707 (Copy)

Rasa nak buat entri ringkas saja.

Esok adalah hari ke 31 pencarian MH370 yang masih belum dijumpai lagi.

Esok juga adalah hari ke 31 selepas penganjuran Sepetang Bersama Blogger Bersama Yeo's 2014

Cepat masa berlalu.

iphone5csbbyeos2014


Mungkin ramai tak baca lagi kisah yeop di sana dan Kemenangan iPhone 5C di sana.

Sekarang yeop masih membetulkan lagi isi dalam blog yeop yang masih dijaga sebanyak 6 blog sekaligus, walaupun tak pernah kemaskini di situ. 4 blogspot, 2 wordpress.

Terima kasih kepada Bro Framestone sebab sudi tegur yeop. Insya-Allah yeop buat sikit demi sampai selesai semuanya. Tak lupa cuba mengubah penulisan yeop kepada lebih matang.

Segala ilmu yang yeop kutip semasa perjumpaan itu terus yeop ambil sebagai batu loncatan untuk meneruskan penulisan sebagai blogger underground (bawah tanah).

20140313_155214


Buku Denaihati juga sebagai poin untuk membaca lebih mendalam. Boleh baca reviewnya.

Jika ada peluang lagi, boleh yeop jumpa mereka lebih lama. Lepak lama-lama, sembang cerita blog dan banyak lagi.

Insya-Allah sahabat blogger semua, yeop doakan terbaik ya!

Nota: Jangan lupa undi blog yeop dan sahabat blog untuk DiGi WWWOW Awards 2014 ya :)

Ulasan

  1. Sebulan dah. Cepat masa berlalu yg pntinf bagaimana kita isi masa tu...terbaiklah yeop ada 6 blog..saye 1 blog pun x lrt nk jaga..huhu

    BalasPadam
  2. cepat masa berlalu bro. itulah semangat yeop, cuma yeop cari masa untuk kemaskini utk akan datang.

    BalasPadam
  3. haah, terlalu cepat masa berlalu kan. kenangan di SBB 2014 terbaik! Semoga semuanya dirahmati dan dalam perlindungannya.. Amin,

    BalasPadam
  4. sangat terbaik! amin ya rabbal alamin :)

    BalasPadam
  5. wah... yeop ada 6 blog rupanya. semoga sukses yeop untuk DiGi WWWOW Awards 2014 yer.

    BalasPadam
  6. ya betul tu. memang penat nak jaga tapi inilah kepuasan yeop.

    insya-Allah :)

    BalasPadam
  7. Banyaknya blog yeop. Kita yag satu ni pon susah nak maintain. Tahniah yer yeop menagn iphone 5C. Tak baca lagi buku denaihati tu even dah sebulan berlalu...huhuhu...

    BalasPadam
  8. pergh aku kalau banyak sangat blog macam tak terupdated hohoho

    BalasPadam
  9. cepat kan masa berlalu.. adik punya entry untuk sbb pown tak habis publish lagi.. line celcom buat hal.. :(

    BalasPadam
  10. hehe susah nak maintain blog yg belambak ni. apapun yeop ada semangat. baca tau, banyak ilmu yg awk akan dapat. :)

    terima kasih awk ^_^

    BalasPadam
  11. huhuhu apapun kena ada semangat :)

    BalasPadam
  12. ala adik ni... takpe abg mazri tunggu cerita adik di blog adik :)

    BalasPadam
  13. Nk maintain 1 blog pun dh jenuh x terkejor awok nk mengupdate....6 blog lg ler..dasat la mike yeop..

    BalasPadam
  14. uih memang penat wooo, terutama time penjagaannya. apapun yeop puas hati ada banyak blog. :)

    BalasPadam
  15. Izzuddin Fauzi9 April 2014 5:14 PG

    Pinjam enset baru boleh... Hehehe, secara umumnya den teraso dengki kat hang pasai tak dapat poiee ke SBB adoi...

    BalasPadam
  16. Hehe sori tak boleh pinjam. Tulah yeop nk jumpa bro tp bor tkde. Huhu

    BalasPadam
  17. dpt iphone 5 tu yg mahal ... kenangan mengusik jiwa .

    BalasPadam
  18. sekejap aje dah sebulannn kan.. sebenaqnya banyak lagi pic yg blom sempat mak upload di majlis ni dalam blog hehehe

    BalasPadam
  19. hehehe yeop rasa tak jumpa lagi dengan mak. nanti bolehlah kita jumpa lagi

    BalasPadam
  20. betul tu akak. syukur dpt iphone yg yeop nak :)

    BalasPadam
  21. Wow, 6 blog sekaligus Yeop? Kalau Bella, yang satu ni pun tak terjaga. Macam tak cukup masa gitu. :)
    Semoga berjaya di WWWOW Awards!

    BalasPadam
  22. masa kena ada awk, apapun yeop suka sangat jaga blog sendiri.

    terima kasih. jangan lupa undi :)

    BalasPadam
  23. banyaknyer blog yeop..all the best yeop

    BalasPadam

Catat Ulasan