Kad Raya Blogger

Assalamaualaikum dan salam sejahtera.



Kita baru sehari berpuasa, alhamdulillah berjalan seperti biasa walaupun terlepas 15 minit lepas berbuka -_-

Saya dapat berita dari Pos Malaysia mengatakan kad raya boleh dihantar sehingga 2 Ogos nanti. Apapun saya dapat idea, saya nak hantar kepada pembaca blog ini sebagai tanda penghargaan.

Jadi, pembaca semua boleh mengisi Nama penuh & Alamat Surat Menyurat di Mesej Page Facebook atau Hubungi Saya.

Tarikh Tutup adalah 25 Julai 2013.

Nota: Setahun sekali ya... Tahun depan mungkin takde, mana tau kan...

Ulasan

  1. Lorr sy cuci beras byk kali sbb nak suruh bersih..klau beras dah hapak, bagi ayam makan..hmm

    BalasPadam
  2. Eh kenapa sy komen kt sini? SORRY..haha

    BalasPadam
  3. hoho..rajin hang hantar kad raya ek. hehe

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum..Salam Ramadhan
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - SYAZWANI MAZLAN OFFICIAL BLOG ;)

    BalasPadam
  5. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia
    www.sakurakirates.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Dah bertahun tak dapat kad raya..heheheh

    BalasPadam
  7. kalo ko nak aku bleh bagi... :D

    BalasPadam
  8. waalaikumussalam wani. terima kasih singgah di blog saya :)

    BalasPadam
  9. bertahun? ce cter berapa? haha

    BalasPadam
  10. Masih ada lagi manusia yang menghantar kad raya di zaman ini. Terharu. Hehe.

    BalasPadam
  11. mestilah, ada juga simpan kenangan kan... :D

    BalasPadam
  12. dah lama orang tak dapat kad raya...aku nak kad raya...

    BalasPadam
  13. bleh, aku dah dapat alamat ko. lepas tamat tarikh sy bgtau dlm entri akan datang. terima kasih bro :D

    BalasPadam
  14. Gua nak mengaku gua tak pernah dapat kad raya.. bhahahaha.. gila jakun gua..

    BalasPadam
  15. wahh..nak2 !..nnti sy pm ye..hehe

    BalasPadam
  16. haha jakun tahap keberapa nie? ahaha

    BalasPadam
  17. hehe nanti lepas tarikh tu sy hantar kat semua :)

    BalasPadam
  18. nak jugak laa.. hehe

    BalasPadam
  19. boleh2, bleh hantar ke mesej facebook like atau hubungi saya :)

    BalasPadam
  20. haha kad raya macam bank dengan telekom je yang bagi , itu pun kerabat aku saja nak habiskan kouta kad raya pelangan hehe

    BalasPadam
  21. kalau tak sampai,,, mmg nak kena la kan,, hehe

    BalasPadam
  22. ohhhhhh patotlah mahal sangat hehehee

    BalasPadam
  23. err awk nie asyik nk kena je hehehe

    BalasPadam
  24. tak nak anta ke sini skali ke? hehe ;p

    BalasPadam
  25. Waaaa.... ni sudah bagus dapat kad raya. Last dapat kad raya time sekolah dulu je. Time 2, tak de secanggih sekarang.. yang anta guna nagin je. hehehe

    BalasPadam
  26. selamat berhari raya. hahahah

    BalasPadam

Catat Ulasan