Nak Backpacking? Ikuti Tips Yeop Kongsi ini

Kad Kahwin Paling Kreatif

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pagi-pagi nak cari kad kahwin untuk design semula, tapi terjumpa pula gambar kad paling kreatif yang orang takkan jumpa.

Apapun jom menjamah mata ya :)

kkp1 kawin5 kawin kahwin3 kahwin2xm7 kahwin1 kadkahwinasyrafmuslim kad-kahwin4 kad kawin kad kawen2 gambar-gubahan-hantaran bukukawin


Betapa kreatifnya designer tu.. huhu apapun saya nak buat sendiri, pastu hantar kat pencetakan.

Ulasan

  1. dulu time aku takde pun jumpa macam ini, paling hebat kertas dia bau wangi haha

    BalasPadam
  2. Memang kreatif, nasib baik la saya dah kawin. Kalau tak mungkin terjebak juga dengan kad yang mahal dan kreatif macam ni. Zaman saya dulu cuma pakai kertas A4 potong 4 je. Cetak sendiri, pastu photostat banyak-banyak.

    BalasPadam
  3. waahh!! cantik sungguh kad2 di atas tu..pemikiran kreatif & kritis ! huhu..

    leh cilok idea2 nak wat sebegini..hahhah

    BalasPadam
  4. memang kreatif ... cadbury tu simple sangat . lepas ni tunjuk bro punya lak yer ...

    BalasPadam
  5. hehe kenangan tuh, maybe tiada lagi pada zaman ini huhu

    BalasPadam
  6. kreatif, nanti mesti nak design camtu kannnnnn :D

    BalasPadam
  7. tu baru kulitnya, isinya cemana... hehehe

    BalasPadam
  8. kreatif.. kena hati2 tgok kad nih tkt terbuang, tak pergi kenduri plak jwbnya nanti.

    BalasPadam
  9. tu nak buat cemana kan... huhu

    BalasPadam
  10. Memang kreatif kad2 kahwin tu.. Tapi rasanya berapa banyak yang akan disimpan, dan berapa banyak yg akan masuk tong sampah lepas tamat majlis?

    BalasPadam
  11. Kreatif sungguh...macam macam bentuk ada...

    BalasPadam
  12. takdenya mereka simpan. membazir je buat banyak2 kan...

    BalasPadam
  13. betul tu. idea ini yg aku nak buat utk design kad kawin aku :D

    BalasPadam
  14. zaman teknologi maklumat.. semua makin kreative ^^,

    BalasPadam
  15. oklah tu, kreatif kan bagi otak kita sihat hehe

    BalasPadam
  16. kawin je, tp mintak izin bini tua ya hehe

    BalasPadam
  17. paling stailo kad kahwin bentuk bil elektrik tu.. haha memang rare lah.. jangan nnt org silap tengok sudah.. nak bayar bil terbawak kad kawin tu nanti wakakaka :-P

    BalasPadam
  18. hahaha aku pun nak buat camtu gak nanti hehe

    BalasPadam
  19. mmanmng kreatiff orang yang buat nie..

    BalasPadam
  20. masa saya kawen tu orang tengah in letak gambar sendiri kat kad jemputan :p kawan saya pulak buat kad kahwin mcm passport tu :)

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum. nice gila. hehe sheila kawin pakai poskad je. hehehhee

    BalasPadam
  22. waalaikumussalam.

    hehe lagi best :)

    BalasPadam
  23. Haha terbaik gila..dulu rasanya ada pernah nampak kad kahwin versi Facebook..terbaik kreatif lah :)

    BalasPadam
  24. betul tu. lupa nak share hehehe

    BalasPadam
  25. Nurul Fazreen Othman2 Oktober 2014 11:53 PTG

    nice wedding card

    BalasPadam
  26. Datin Dareina Razz23 Ogos 2016 5:53 PTG

    Saya nak buat kad kahwin yg sgt kreatif dgn harga yg berpatutan. Sila WA sy Di no 0176066299 jika tidak keberatan. Sgt urgent. Thank you

    BalasPadam
  27. Siti Maisarah Binti Radzuan29 September 2016 1:51 PG

    Askum... Sy sara sy berminat btl dgn kad kahwin jenis warkah tu... Klu boleh sy nk tempah... Blh x Abg call sy di ni 0176500916
    Atau Whatspp kn pd sy di no 0149094319

    BalasPadam
  28. wahh kreatif gak semua, macam2 jenis dah sekarang ada

    BalasPadam

Catat Ulasan