Aplikasi Telco Yoodo Jimat Poket Anda

?10 Perkara Tentang Lelaki

?10 Perkara Tentang Lelaki :

1. Jika lelaki ingin bertemu dengan orang tua Anda, jangan ragu dan malu. Itu bermakna dia serius dengan Anda!

2. Lelaki ingin selalu berbagi semua hal dengan Anda, namun terkadang dia tidak boleh mengungkapkan semua hal dengan baik. (Untuk itu, jangan paksa dirinya bercerita jika memang dia belum sedeia untuk bercerita kepada anda).

3. Sesekali, lelaki menangis. (Semua bayi, lelaki mahupun wanita menangis, dan lelaki dewasa juga memiliki rasa sedih, ketika mereka kecewa dan sedih, mereka pun boleh menangis seperti Anda. Berikan pelukan dan sokongan padanya, kerana Anda ada untuknya).

4. Jangan berusaha membuat lelaki marah, kerana mereka adalah makhluk tuhan yang mudah marah (baran).

5. lelaki adalah makhluk simple, mereka bukan tipikal yang selalu berharap dan berandai-andaian.

6. Lelaki akan mencuba mendapatkan hati wanita yang memutuskannya, sebelum akhirnya mereka berusaha melupakannya. (Inilah yang membuat mereka gagal menelefon Anda setelah berpisah, dan kemudian akhirnya menyerah kerana Anda memberikan respon yang negatif).

7. Saat Anda membuat seorang lelaki jatuh cinta, selamanya dia tidak akan pernah boleh melupakannya. (Untuk itu boleh dikatakan lelaki lebih lemah dan susah melupakan dibanding wanita).

8. Jangan pernah berkata padanya, “Mmhh.. lupakan jelah” kerana hal ini akan membuat dia bertanya-tanya dan bahkan curiga pada Anda. (Seperti halnya wanita, mereka juga makhluk yang sensitif dan mempunyai rasa ingin tahu).

9. Lelaki tidak akan boleh tidur, jika dengan perlahan Anda mengusap belakangnya. Dan membelai lembut kepalanya. (Percayalah, jika Anda melakukan ini pada kekasih Anda, maka ia akan terus menerus merindukan Anda).

10. Lelaki selalu memiliki cara untuk memuji Anda (merayu Anda).

Ulasan